Wij Helpen u graag een handje

Wilt u graag een unieke herinnering creëren, maar aarzelt u om zelf met ons Doe het zelf pakketen aan de slag te gaan?  Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor u:


Wij komen graag naar u toe!
Om samen het mooiste beeld van uw handen te maken


Bij Extensso maken we het mogelijk om een prachtige 3D-afdruk te creëren van uw handen, of zelfs die van uw gezin of geliefde. We begrijpen dat sommige projecten te waardevol zijn om aan het toeval over te laten. Daarom bieden we u de kans om ons vakmanschap persoonlijk te ervaren, in het comfort van uw eigen omgeving.

Onze belofte is eenvoudig: Wij doen wat wij zeggen en wij zeggen wat wij doen. Met ons deskundige team aan uw zijde, kunt u er zeker van zijn dat uw tastbare en gedetailleerde herinnering perfect zal worden vastgelegd. Geen twijfels, geen onzekerheden - alleen pure vakmanschap en toewijding aan het creëren van iets waar u voor altijd van zult genieten.

Laat ons uw kostbare momenten omzetten in een blijvende herinnering. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan uw locatie. Samen kunnen we de magie van 3D-afdrukken tot leven brengen.

WIE ZIJN WIJ EN WAT BIEDEN WIJ

Met meer dan 15 jaar ervaring ben je bij ons in de juiste handen. Samen met een van onze ervaren en creatieve Extensso medewerksters maak je je eigen 3D-handafdruk. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jouw verhaal en door onze ervaring en passie voor dit vak, zijn wij ook bekend met de vele verschillende emoties die gepaard kunnen gaan bij het maken van je afdruk.

We vervaardigen onze beelden op een klassieke manier en hebben oog voor het kleinste detail.

De persoonlijke details zullen u blij verrassen zodra het beeld klaar is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ringen, rimpels, vouwen etc. Alles zal herkenbaar en zeer persoonlijk zijn.

Blijdschap, samenzijn, liefde, verdriet, vriendschap, geboorte, zwangerschap, afscheid, een huwelijk of overlijden. We maken het allemaal mee. Wij denken graag met jou mee om een mooie, persoonlijke en dierbare herinnering te maken.

INFORMATIE

Waarschijnlijkben je je aan het oriënteren; wat zou je precies willen en wat zijn eigenlijk de mogelijkheden? Of misschien weet je al helemaal wat je wilt laten maken. Of wellicht heb je nu even geen tijd maar wil je wel meer weten?


In alle gevallen kun je vrijblijvend een e-mail (info@extensso.nl) of whatsapp bericht sturen (06- 275 46 669). Een van onze medewerksters neemt dan op het gewenste tijdstip contact op om al je vragen te beantwoorden.

Wij zullen je altijd uitgebreid te woord staan en de tijd voor jou nemen tijdens een intake gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Kun je niet langer wachten….. dan kun je ons ook altijd bellen tijdens kantooruren  of Whatsapp ons op Nummer 06- 275 46 669

WIE ZIJN WIJ EN WAT BIEDEN WIJ

Met meer dan 5jaar ervaring ben je bijonsin de juiste handen. Samen met een van onze ervaren en creatieve Extensso medewerksters maak je je eigen 3D-handafdruk. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jouw verhaal en door onze ervaring en passie voor dit vak, zijn wij ook bekend met de vele verschillende emoties die gepaard kunnen gaan bij het maken van je afdruk.

We vervaardigen onze beeldenop een klassieke manier en hebben oog voor het kleinste detail. De persoonlijke details zullen u blij verrassen zodra het beeld klaar is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ringen, rimpels, vouwen etc. Alles zal herkenbaar en zeer persoonlijk zijn.

Blijdschap, samenzijn, liefde, verdriet, vriendschap, geboorte, zwangerschap, afscheid, een huwelijk of overlijden. We maken het allemaal mee. Wij denken graag met jou mee om een mooie, persoonlijke en dierbare herinnering te maken.

WAT MAG U VERWACHTEN

Wij komen op de afgesproken datum en tijd naar je toe om de afdruk te maken. Wij proberen hier altijd een bijzonder moment van te maken.
Het maken van de daadwerkelijke afdruk begint altijd met het bepalen en het oefenen van de houding. Daar besteden we veel aandacht aan, want de houding is de basis van jouw beeld.
Wanneer alles duidelijk is dan volgt het maken van de afdruk.
Een beeld kan simpel of complex zijn. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor jou (en je gezin, dierbaren). Afhankelijk van jouw wensen kan het maken van een afdruk tussen de 1 tot 2,5 uur duren. Voor een enkel handbeeld hebben wij ongeveer 20 tot 30 minuten nodig (bij baby’s en kleine kinderen zullen wij het tijdsbestek zo kort mogelijk proberen te houden).

Wij gebruiken de bestehuid- en milieuvriendelijke materialen. Afhankelijk van de afdruk moet je even stil staan (dit kan tussen de 5 à 10 min. zijn). Voor de kleintjes kan dit lastig zijn maar onze medewerksters hebben daar ruime ervaring mee en een behoorlijke trukendoos om altijd een mooie afdruk te maken


AFWERKING VAN DE BEELDEN

vervolgens nemen wij de afdrukken mee om bij ons atelier te gieten en af te werken. Wij laten alle beelden vervolgens eerst tot wel 78 uur drogen, dan volgt het afwerken van een beeld. hiermee zijn wij tussen de 4 en 10 uur mee bezig. kwalitiet staat bij ons voorop.

natuurlijk bent u intussen ook wel nieuwsierig naar het resultaat. daarom sturen wij u in de meeste gevallen we een priview foto via Whatsapp.

Na verschillende fases van afwerken wordt het beeld met 3 vernis lagen gespoten zodat deze jaren lang mee kan. Sinds 2021 kunt u er ook voor kiezen om het beeld in Brons,Zilver of Parelmoer te laten kleuren

Na ongeveer 4 weken is het beeld helemaal klaar en zullen we je daar telefonisch van op de hoogte stellen. Wij kunnen op afspraak het beeld samen met jou onthullen of, indien gewenst, kunnen wij het beeld per post

AFDRUK AANSTAAND OVERLIJDEN

Wanneer er sprake is van een aanstaand overlijden, dan is het in de meeste gevallen nog mogelijk om een afdruk temaken. Hiervoor is het wel vereist om zeer snel te handelen en wordt er doorgaans een extra groot beroep gedaan op onze flexibiliteit en beschikbaarheid. Ondanks dat we ons altijd tot het uiterste proberen in te spannen, kunnen we een eventuele afdruk niet altijd garanderen. In het geval van daadwerkelijk overlijdenzullen wij de afdruk niet meeruitvoeren. Neem daarom altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk is het wel fijn als een ziekenhuis, verpleeghuis of hospice weet dat wij komen en dat er vooraf toestemming is om de afdruk te mogen maken. Uiteraard zijn wij er bewust van dat wij dit zo rustig en geluidloos zullen doen.

Het is mogelijk om van clienten die al in bed liggen een mooie afdrukt te maken.

Natuurlijk denken we altijd zo flexibel mogelijk met je mee en lukt een afdruk maken op gewenste locatie bijna altijd. Omdat onze creatieve Extensso medewerkster zelfs in het weekend en ‘s avonds kan worden ingezet is de haalbaarheid om op zeer korte termijn een afdruk van de geliefde handen te maken zeer groot.

Vraag hierover meer informatie

HOE GAAN WIJ TE WERK?


Stap 1 Heb je vragen of wil je al een afspraak maken? Bel of whatsapp ons gerust op telefoonnummer 06- 275 46 669 of stuur een e-mail aan: info@extensso.nl. Onze creatieve medewerkster bespreekt je wensen en mogelijkheden en vertelt wat je kunt en mag verwachten.

Stap 2 Bij interesse ontvang je binnen 2 werkdagen een offerte. Hierin staat alles wat wij samen hebben besproken. Ook zal hierin de bevestiging staan van de besproken datum, tijd en locatie.

Stap 3 Je stuurt de offerte getekend retour; hiermee bevestig je de gemaakte afspraken.

Stap 4 Wij komen op de afgesproken datum en tijd naar je toe om de afdruk te maken. Wij proberen hier altijd een bijzonder moment van te maken.

Stap 5 Na het nemen van de afdruk ruimen wij alles netjes op en nemen we afscheid en gaan we jouw beeld naarwens bewerken.

Stap 6 Na ongeveer 4 weken is het beeld helemaal klaar en zullen we je daar telefonisch van op de hoogte stellen. Wij kunnen op afspraak het beeld samen met jou onthullen of, indien gewenst, kunnen wij het


PRIJS INDICATIE

Baby handje of voetje tot 1 jaar vanaf € 125.00*
Baby handje of voetje tot 1 jaar vanaf vanaf € 150,00*
Dreumesen of peuters handje of voetje vanaf € 150,00*
Kinderen hand of voet (4 tot 12 jaar) vanaf € 200,00*

Paar handen volwassenen vanaf € 300,00*
Handen krans 3 personen vanaf € 350,00*
Handen krans 4 personen Vanaf € 375,00*


*Prijzen zijn excl.€ 0.49 kilometervergoeding (buiten 20km rond IJsselstein (utrecht)
** Er geldt een toeslag voor afspraken in een weekend en/of avond **

Wilt u een exacte prijs bel ons gerust, wij spreken alles met u door en binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Mocht u op zeer korter termijn een afspraak wensen?
Bel ons wij kunnen meestal binnen 24 uur aan afspraak inplannen

  • Wij komen bij u thuis
  • Goede communicatie
  • Prachtig uniek kado
  • kan op korte termijn
  • één in zijn soort
  • Discreet
  • klantvriendelijk